nedeľa 11. septembra 2016

11. 9. 2016 Oblastná výstava psov, Stráňavy

Pred chvíľou sme dorazili z Oblastnej výstavy psov, ktorá sa konala v Stráňavách pri Žiline. Tohto typu výstavy sme sa zúčastnili prvýkrát, a ja musím konštatovať, že to bola veľmi príjemná akcia s veľmi dobrou organizáciou, peknou účasťou a veľmi príjemným prostredím. Ešte aby som nezabudol, výstava bola druhou zastávkou súťaže klubu Racing Hounds Slovakia - Krása a výkon RHS 2016. Tejto akcie sa zúčastnilo množstvo chrtov, s cieľom zabojovať o tento titul. V plemene sloughi sa vystavovali dva jedince, naša Bedouine a v triede veteránov pes Ahaggar ag Dalvit. Bedouine sa veľmi pekne predviedla a vybojovala si svoje víťazstvo v rámci plemena s krásnym posudkom od poľskej rozhodkyne.


Bedouine Balkan Sighthound - tr. otvorená: V1, Víťaz triedy, Oblastný víťaz 2016

(veľmi krásna suka s výborným výrazom, výborná hlava, výborná šija a línia, výborné predhrudie, front, výborná hruď, výborné zauhlenie končatín, výborný a elegantný pohyb, výborný temperament)

(rozhod.: Małgorzata Wieremiejczyk Wierzchowska, Poľsko)

Zároveň si úspešným absolvovaním splnila podmienky a stala sa tak víťazkou pre Krásu a výkon RHS 2016! Za fotky ďakujem Betke Fľakovej a Kristínke Bachanovej.



1 komentár:

  1. Harrah's Las Vegas - MapYRO
    Harrah's Las 세종특별자치 출장샵 Vegas Casino. Directions · Las 강릉 출장안마 Vegas Boulevard South. Las Vegas, NV 89109. Directions · 영천 출장마사지 (702) 770-7555. 강원도 출장마사지 Call 경산 출장마사지 Now · More Info. Hours, Accepts Credit Cards, Parking,

    OdpovedaťOdstrániť